Gezocht: Senior projectleider bodem Neer

Fulltime
In overleg
LocationNoord-Brabant Calendar19/06/2017   Fulltime In overleg

Vacature senior projectleider bodem

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis.

Bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek……bij Tritium Advies lopen we met veertig professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij collega nummer 41 wilt worden.

Senior projectleider bodem

Vestiging Neer en Nuenen, 32 - 40 uur per week

Bodemonderzoek- en advies
Van bodemonderzoek voor de haven van Antwerpen tot onderzoek voor een woning in Best, bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze klanten kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht: Sparringpartner en spin in het web

Jouw functie in één zin
Jij weet precies wat er allemaal moet gebeuren voordat bij grotere projecten de contracten worden getekend, dat leg je ook haarfijn uit aan collega’s en opdrachtgevers.

Wat doe je precies
Als senior projectleider ben je op alle Tritium Vestigingen in Arkel, Neer, Prinsenbeek en Nuenen werkzaam. Jouw werk houdt in dat je:
• De drijvende kracht en projectmanager bent achter de uitvoering van grotere bodemprojecten, van offerteaanvraag tot eindrapportage.
• Vanuit een rol als deskundige opdrachtgevers adviseert bij (complexe) vraagstukken.
• Een vraagbaak bent voor andere projectleiders en hen de juiste weg wijst in hun werk.

Dit vragen we van jou
Heb jij een hbo-diploma op zak en zeker tien jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van grotere bodemprojecten? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die we zoeken.
Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:
• Je bent een expert op het gebied van bodem en je hebt voelsprieten voor disciplines zoals geluid en bouwfysica en asbest.
• Je bent ons visitekaartje bij opdrachtgevers, zij varen blind op de adviezen die jij geeft.
• Je denkt in mogelijkheden en weet anderen met je deskundige, enthousiaste houding mee te nemen in jouw visie.
• Je bent een echte ‘senior’ voor je collega-projectleiders, je biedt hen nieuwe inzichten waardoor zij verder groeien in hun vak.
• Jouw schouders kunnen de stress die soms bij jouw verantwoordelijkheden komt kijken, wel dragen. Af en toe wat druk op de ketel vind je juist prettig.
• Met jouw positief kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten en als zaken beter of slimmer kunnen, dan neem jij graag het initiatief.

Ben jij deze omschrijving maar zit je nog niet aan tien jaar werkervaring? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij de kandidaat voor deze functie bent!

Dit vind je bij Tritium
Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:
• Een goede werksfeer.
• Een organisatie waar de lijntjes kort zijn.
• Afwisselende projecten.
• Volop doorgroeimogelijkheden naar een functie als projectleider.
• Prima arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken.

Kom jij ons team versterken?
Ben jij die senior die anderen inspireert en waar opdrachtgevers voor in de rij staan?
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Monique Baha Ngue. Monique is te bereiken op het nummer: 040 - 29 51 951.

Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 
   
Solliciteer