Gezocht: Junior projectleider bodem!

Fulltime
In overleg
LocationNoord-Brabant Calendar19/06/2017   Fulltime In overleg

 

Vacature Junior projectleider bodem

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis.

Bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek……bij Tritium Advies lopen we met veertig professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij collega nummer 41 wilt worden.

Junior projectleider bodem Nuenen

Vestiging Neer, Prinsenbeek, Arkel of Nuenen, 32 - 40 uur per week

Bodemonderzoek- en advies
Van bodemonderzoek voor de haven van Antwerpen tot onderzoek voor een woning in Best, bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze klanten kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht: enthousiaste junior met ambitie

Jouw functie in één zin
Jij zorgt ervoor dat, voordat de eerste paal de grond ingaat, iedereen zeker weet dat er veilig en met oog voor mens en milieu, gebouwd kan worden.

Wat doe je precies
Als junior projectleider werk je, samen met andere collega’s van het bodemteam, vanuit onze vestiging in Nuenen, Prinsenbeek, Arkel of Neer.
Na een uitgebreide inwerkperiode:
• Voer je zelfstandig verkennende bodemonderzoeken uit, van offerteaanvraag tot en met de eindrapportage en de projectadministratie.
• Werk je in andere projecten samen met ervaren projectleiders.
• Zorg je dat wanneer collega’s hulp nodig hebben, je samen de klus klaart. Soms betekent dat meehelpen met het veldwerk of bijspringen op andere vestigingen.

Dit vragen we van jou
Heb jij een hbo-diploma op zak en aantoonbare ervaring met het uitvoeren van bodemonderzoek? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die we zoeken. Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:
• Je leert het liefst iedere dag iets nieuws.
• Een junior-functie is nog maar het begin voor jou.
• Je zet graag dat stapje extra om opdrachtgevers de beste service te kunnen geven.
• In je communicatie naar anderen ben je open, helder en altijd correct.
• Je werkt zelfstandig maar weet je collega’s te vinden voor overleg of advies.
• Met jouw positief kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten en als zaken beter of slimmer kunnen, dan neem jij graag het initiatief.
• Je hebt een rijbewijs B en een eigen auto om mee naar opdrachtgevers te rijden.

Ben jij deze omschrijving maar mis je de bijbehorende werkervaring? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij de kandidaat voor deze functie bent!

Dit vind je bij Tritium
Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:
• Een goede werksfeer.
• Een organisatie waar de lijntjes kort zijn.
• Afwisselende projecten.
• Volop doorgroeimogelijkheden richting medior of senior projectleider.
• Prima arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken.

Kom jij ons team versterken?
Zie jij jezelf helemaal in deze functie en heb jij het in je om uit te groeien tot die projectleider waar iedere opdrachtgever om vraagt? Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega! 

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Monique Baha Ngue. Monique is te bereiken op het nummer: 040 - 29 51 951.

Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteer