Gezocht: Veldwerker bodem/ milieukundig begeleider

Fulltime
In overleg
LocationNoord-Brabant Calendar19/06/2017   Fulltime In overleg

Vacature Junior veldwerker bodem

Vestiging Prinsenbeek of Arkel - 40 uur per week

Jouw Functie
In de functie van junior veldwerker voer je dagelijks zelfstandig bodemonderzoek uit op één of meerdere locaties in Nederland. Je zult veel werken in de buitenlucht en voert diverse bodemonderzoeken zoals verkennend bodemonderzoek, watermonsterneming, en depotmonstering uit. De werkzaamheden vinden plaats door het gehele land vanuit onze vestiging in Prinsenbeek (Breda). Je onderhoudt contact met de opdrachtgever op locatie en rapporteert de resultaten door aan het team op kantoor.

Jouw toekomst bij Tritium
Werken bij Tritium betekent bouwen aan je eigen toekomst. Bij Tritium beschouwen we onze medewerkers namelijk als ons kapitaal. Dat betekent dat we je volop de gelegenheid bieden om je verder te ontplooien en beter te worden in je vak. Daar maken we middelen voor vrij en ruimen we tijd voor in. Tritium biedt werk aan ongeveer veertig professionals. Er zit in alle opzichten groei in ons bedrijf. Hoe dat komt? We leveren uitstekend werk en bieden toegevoegde waarde tegen een redelijke prijs. Wij gaan voor goede en langdurige relaties, zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers.

Je werkomgeving
Je werkomgeving bestaat uit de vestiging Prinsenbeek Of Arkel. Op al onze vestigingen heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht en dynamisch teamverband werken. 

Functie-eisen
Wij zijn opzoek naar iemand met een MBO Milieukundige opleiding met ervaring in het uitvoeren van bodemonderzoeken. Je moet dus in het bezit zijn van MBO werk- en denk niveau. Belangrijk is dat je oplossingsgericht bent en meedenkt met de klant. Je dient flexibel en communicatief sterk te zijn zodat we optimaal jouw kwaliteiten kunnen benutten. Je moet je verantwoordelijkheid (durven) te nemen en dient het werk fysiek aan te kunnen. 

Het is daarnaast van belang dat:

• Je in het bezit van rijbewijs B bent;
• Je houdt van aanpakken en het fijn vindt om buiten te werken
• Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt

Herken je jezelf in deze eigenschappen? Dan is werken bij Tritium Advies de ideale job voor jou waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen en ontplooien. 

Solliciteren
Wij ontvangen je sollicitatie bij voorkeur per mail via: sollicitatie@tritium.nl

Schriftelijk mag natuurlijk ook:

Tritium Advies B.V.
T.a.v. mevrouw M. Baha Ngue
Gulberg 35
5674 TE Nuenen

Ook voor algemene informatie over Tritium Advies B.V. kun je contact opnemen met mevrouw M. Baha Ngue 040 - 29 51 951.

Solliciteer