Projectmanager & Adviseur

Fulltime
In overleg
LocationLimburg Calendar11/05/2017   Fulltime In overleg

WO niveau. Daadkracht. Communicatief sterk. Omgevingsbewust. Verbinder. Teamplayer.

 

We bieden een vaste baan als projectmanager én adviseur vergunningen en plantoetsing (50/50) in schaal 12 voor 36 uur per week.

In deze rol ben je als projectmanager integraal verantwoordelijk voor de implementatie van de Omgevingswet. Je stelt het plan op, leidt de projectorganisatie, creëert randvoorwaarden, onderhoudt contacten met andere overheden en vertegenwoordigt Waterschap Limburg in landelijke en regionale overleggen.

Als adviseur behartig je de belangen van Waterschap Limburg in (voor)overleggen met gemeenten/ initiatiefnemers, toets je ruimtelijke plannen en vertaal je wensen/belangen in praktische handvatten.

Je hebt een WO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met het leiden van grote complexe, multidisciplinaire projecten. Het verbinden en verankeren van processen en ICT is je op het lijf geschreven. Bestuurlijke sensitiviteit en om kunnen gaan met weerstand zijn je niet vreemd. Je kunt mensen verbinden, organiseren en mobiliseren. Je bent communicatief sterk en resultaatgericht. Ervaring met planologische advisering is een pré.

Inhoud en functie eisen

Voor de inhoud van de functie (resultaatgebieden competentieprofiel, kennis en vaardigheden) zie het betreffende functieprofiel uit het generieke functieboek van Waterschap Limburg.