Assistent Vermogensmanager

Fulltime
CAO Rabobank
LocationFriesland Calendar10/05/2017   Fulltime CAO Rabobank

Assistent Vermogensmanager

Ben jij een ambitieuze doelgerichte assistent voor onze vermogende klanten? Wij zoeken een Assistent Vermogensmanager bij Rabobank Emmen-Coevorden!

De functie
Als Assistent Vermogensmanager ben je, samen met de Vermogensmanager, het aanspreekpunt voor vermogende klanten en verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening aan deze klanten. Door middel van jouw organisatietalent, assertiviteit en uitstekende communicatieve vaardigheden stimuleer, disciplineer en ondersteun jij de Vermogensmanager in de dienstverlening naar klanten en het portefeuillemanagement. Jullie klanten zijn hierdoor onder de indruk van het niveau van jullie dienstverlening.
Daarnaast ondersteun je de Vermogensmanager bij de afstemming met de specialisten in het specialistenteam, op de lokale bank(en) en buiten de Rabobank. Verder heb je een actieve rol in relevante netwerken. Ook heb je een belangrijke ondersteunende en aanjagende rol in acquisitie en relatiemarketing. Je selecteert en benadert potentiële klanten, bouwt een persoonlijke relatie met hen op en regisseert de samenwerking met collega’s bij Private Banking en Bedrijven.

Het team Vermogensmanagement
Dit is een nieuw team dat bestaat uit de Vermogensmanager en de Assistent Vermogensmanager, rechtstreeks geleid door de directeur Particulieren en Private Banking. Je werkt nauw samen met collega’s van andere teams, zoals adviseurs Private Banking, Financieel Adviseurs, Accountmanagers Groot Zakelijk en MKB-adviseurs.

Onze bank
Emmen-Coevorden; een gebied van contrasten. Met de rust en ruimte van de natuur, maar ook met dynamiek. Met de grootste industriekern van Noord-Nederland, het hoogste aantal miljonairs in Drenthe en ruim 150.000 inwoners mag je gerust concluderen dat er voldoende dynamiek te vinden is. De bank is goed geworteld in het gebied, waarbij er sprake is van een prima marktpenetratie. Hierbij is er nog veel ruimte voor verdieping van de bestaande klantrelaties. Je gaat bij een bank werken waar de succesvolle commerciële beweging die de afgelopen jaren is ingezet, naar meer smaakt.

Er is nog veel potentie om de komende jaren een verdere groei te realiseren. Het coöperatieve karakter van de bank zie je terug in actieve marktteams die zich dichtbij de klant en hun leefwereld bewegen en veel initiatieven om de lokale welvaart en het lokale welzijn te stimuleren. De bank investeert hierin aanzienlijk met geld en inspanning. Kortom, een bank waar je jouw ambities kunt realiseren als jij streeft naar een optimaal resultaat. Voor onze klant, onze bank én jezelf.

Wij vragen

 • Assertiviteit, organisatietalent, commerciële daadkracht, (mentale) flexibiliteit
 • Een hbo-diploma met één tot drie jaar relevante werkervaring, of een afgeronde universitaire opleiding
 • Ervaring in de bediening van vermogende klanten en goed thuis in de wereld van banken en het effectenbedrijf
 • Bekendheid met ons werkgebied en/of wonen in het werkgebied (als pré)
 • Een fijne collega die zowel intern als extern in staat is verbinding te maken met anderen

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’, en in de volgende competenties:

 • Resultaten realiseren
 • Contracterend ondernemen
 • Organiseren en monitoren

Wij bieden

 • Een afwisselende, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
 • De functie is ingedeeld in functiegroep 7
 • De inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring

Aanvullende informatie
Deze vacature staat open tot en met 28 mei a.s. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij afdeling HR, op telefoonnummer (0591) 680 602. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Roland Welles, Directeur Particulieren (06) 20 49 54 79.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vóór 29 mei a.s. via hrm.emmen-coevorden@rabobank.nl en overtuig ons van het feit dat jij de kandidaat bent voor deze functie. Hoe je dit doet is free-format en laten we graag aan je eigen creativiteit over.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de ‘Regeling Screening Rabobank’ of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om een functie bij de Rabobank te vervullen.
Een individueel assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij de Rabobank?

Mail naar hrm.emmen-coevorden@rabobank.nl